Príbeh nášho Slniečkova sa píše už od roku 2015

V tomto článku sa dozviete príbeh Slniečkova od začiatkov až po dnešok.

Vedeli ste, že Slniečkovo funguje už od roku 2015? Začínali sme ako kamenná predajňa v meste Šaľa. Určite si mnohí z vás ešte pamätajú, ako naša predajňa vyzerala. Ak nie tak táto fotka vo vás možno vzbudí nostalgiu :)

 

  • ZAČIATKY E-SHOPU SLNIEČKOVO

Lýdia a Anna na začiatku vlastnili len kamennú predajňu, no po nejakej dobe založili e-shop, aby o Slniečkove zvýšili povedomie. Predávali rôzny sortiment od detských kočíkov a výbavičky do pôrodnice cez rôznorodé hračky, až po odrážadlá či školské batohy. Všetky potrebné kroky začali robiť postupne a podarilo sa im vytvoriť kvalitný e-shop, ktorý sa vyrovnal konkurencii. 

Dizajn bez názvu (6)

 

  • KAMENNÁ PREDAJŇA 

Po tom, čo e-shop začal fungovať, sme stále mali otvorenú aj kamennú predajňu v Šali, ktorá bola veľmi obľúbená. Dlhé roky sme boli jednotkou v našom okolí, až pokým neprišla pandémia, kvôli ktorej sme museli predajňu zavrieť.

Takto vyzerala naša kamenná predajňa zvnútra:

Minimal Square Photo Collage Photography Instagram Post

 

  • KTO MOMENTÁLNE SPRAVUJE SLNIEČKOVO?

Slniečkovo momentálne spravuje Raymond, ktorý vám povie celý príbeh...

S e-shopmi som začal pracovať ihneď po ukončení strednej školy v roku 2015 u mojich rodičov v ich firme, ktorá sa venuje predaju kvetov a bytových dekorácií v Galante. Koncom roka 2022 som z rodinnej firmy odišiel a začal som sa venovať marketingu pre rodinnú firmu už iba externe. Začal som ponúkať služby online marketingu aj pre iné firmy.

 

  • ODKÚPENIE SLNIEČKOVA A NAŠE ZAČIATKY

V júni 2023 nastala zmena, keď som náhodou našiel inzerát na predaj e-shopu Slniečkova. Zavolal som pôvodným majiteľkám a boli veľmi milé. Pre mňa bolo nepochopiteľné, prečo chcú tento e-shop predať, ale neskôr som sa od nich dozvedel, že problém nastal v čase covidu, počas ktorého museli pôvodné majiteľky platiť nájom a iné náklady. Predajňa musela byť kvôli nariadeniam zatvorená.

Nejaký čas som kúpu e-shopu zvažoval, nakoľko dnes je konkurencia v hračkách na Slovensku veľmi silná, ale nakoniec som sa dňa 15.6.2023 rozhodol Slniečkovo odkúpiť. Čakalo ma veľa práce, nakoľko som chcel dať e-shopu novú tvár a taktiež pridať nové produkty.

 

  • NAŠE SKLADOVÉ PRIESTORY

Na skladové priestory Slniečkova som mal veľké šťastie, nakoľko sa nachádzajú v Galante v obchodnom dome OC Galaxia, hneď vedľa kancelárie, v ktorej pracujem ako marketér spolu s mojimi kolegami, ktorí vytvárajú webové stránky a e-shopy. Sklad momentálne funguje len na balenie objednávok, osobný odber tu nie je možný.

Chalani a náš pomocník pri balení objednávok je Gregor.

 

  • NAJVÄČŠIA ŽIVOTNÁ UDALOSŤ 

V septembri 2023 sa v mojom živote odohrala veľká udalosť, a to tá najkrajšia - svadba s mojou milovanou Luckou, ktorá stojí po mojom boku.

 

  • NA ZÁVER EŠTE PÁR SLOV

V prvom rade sa chceme poďakovať, že ste dlhé roky našimi vernými zákazníkmi. E-shopu sa stále venujeme popri práci, stále ho dotujeme, pretože si na seba ešte nedokáže zarobiť, no chceli by sme, aby sa Slniečkovo znovu rozbehlo, pretože má silný príbeh a históriu. Ďakujeme vám za dočítanie tohto blogu a veríme, že aj naďalej budete našimi stálymi zákazníkmi.

 

- Vaše Slniečkovo 🌞