Poznáte Geomag? 3D magnetickú stavebnicu si zamilujú malí aj veľkí. Prezradíme Vám, čo si o nej myslia mamičky

,,Neverila som, že moje dieťa sa dokáže zahrať samo viac ako 15 minút. Denne totiž počujem: ,,Mamííí, poď sa so mnou hrať“, asi 35-krát. Geomag dostal od starkých a je to jeho najobľúbenejšia hračka. Náš ocko si však stavebnicu obľúbil tiež, čo sa však Jurkovi nepáči, lebo si chce stavať podľa seba“, prezradila nám maminka 4 ročného Jurka, Janka.  Prečítajte si, v čom sa stavebnica Geomag odlišuje od ostatných a ako sa páči iným rodičom.

                                              geomag

Zdroj: https://www.geomagworld.com/en/classic/

 

Stavebnice patria medzi hračky, ktoré neomrzia a deti sa s nimi dokážu zahrať dlhé hodiny. Špeciálne to platí o kvalitnej magnetickej stavebnici od švajčiarskeho výrobcu, ktorá rozvíja jemnú motoriku, fantáziu, logické myslenie i priestorové videnie a umožňuje drobcom hravou formou nahliadnuť do sveta magnetizmu. Malý objavitelia tak dokážu vytvoriť kúzelné 2D a 3D obrazce, tvary a objekty.

 

Stavebnicu, ktorú tvoria farebné magnetické tyčinky a oceľové guľôčky nájdete v rôznych farebných prevedeniach s odlišnými doplnkami:

  • Geomag Panels: základná stavebnica, tvorená 6 centimetrov dlhými magnetickými tyčinkami, guľôčkami a plastovými výplňami v rôznych farbách zabaví detičky od 3 rokov
  • Geomag Glow: fluorescenčné magnetické tyčinky a výplne v noci rozžiaria detskú izbu
  • Geomag Glitter: tyčinky a výplne s trblietkami si obľúbia predovšetkým malé slečny
  • Geomag Confetti : veselé jasné pastelové farby tyčiniek i výplní rozjasnia zamračený daždivý deň
  • Geomag Color: je tvorený magnetickými tyčinkami rôznych farieb, v závislosti od veľkosti balenia
  • Geomag Black & White: biele tyčinky a čierne výplne sú určené predovšetkým veľkáčom, podľa ktorých sú farebné stavebnice iba pre malé deti

 

                                                      geomag_black_white_104

Jednotlivé stavebnice medzi sebou možno kombinovať a sú vhodné pre drobcov od 3 rokov. Radi sa s ňou hrajú aj staršie deti, či rodičia. Cena stavebníc na našom e-shope sa pohybuje od 12,80 € (Geomag Glitter 22) do 55, 40 € (Geomag Panels 14).


Geomag Technics

Malých objaviteľov, od 5 rokov, potešia stavebnice Geomag Mechanics, ktoré im umožnia nazrieť do sveta fyziky a mechaniky. Okrem magnetických tyčiniek a guľôčok v nich nájdete ozubené kolieska rôznych veľkostí, vežičky,  plastové prvky a súčiastky.

                                 geomag_1

Čo si o stavebnici Geomag myslia maminky?

Katka (mamina 3 ročného Jakubka)

So stavebnicou som spokojná. Magnety sú pevné a detské výtvory držia a nerozpadávajú sa. Obľúbil si ju hlavne mladší synček. Výplne by však mohli byť pevnejšie. Stalo sa, že dáka zostala na zemi a keď sa na ňu stúpilo, praskla. Dá sa však zlepiť.

Henrieta (mamina 5 ročného Oliverka a 8 ročnej Emky)

Keď nám stavebnicu Ježiško priniesol, nevedela som čo mám čakať. Moji drobci sa do nej však zbláznili. Dokážu sa s ňou hrať niekoľko hodín denne. Vytvárajú rôzne 3D modely, domčeky pre hračky z Kinder vajíčka, či garáž pre autíčka.

Petra (mamina 6 ročnej Ninky)

Hra je super, rozvíja jemnú motoriku, fantáziu, logické myslenie, predstavivosť, priestorové videnie. Umožňuje deťom pochopiť ako funguje magnet. U nás sa s ňou zahrá dcérka, ocko aj starí rodičia. Páči sa aj 14 ročnému synovcovi.