Upratali sme sklad. Máme pre vás zľavy, ktoré potešia

Ďalší rok je za nami… Rok plný neštandardných situácií a nových výziev. Veríme, že ste  ho úspešne zvládli a do roku 2021 ste vykročili s radosťou a odhodlaním. My sme nový rok začali uprataním skladu.

                                                       zimny_vypredaj

Cestovná postieľka Grago Contour Electra Aztec

Hoci situácia cestovaniu nepraje, snáď už čoskoro budeme môcť spoznávať krásy Slovenska i exotických krajín. Prečo sa teda nepripraviť vopred? Veľmi pohodlná a kvalitná cestovná postieľka  vám však skvelo poslúži aj doma. Jej jedinečnosť spočíva v závesnom lôžku, do ktorého môžete drobčeka ukladať od prvých dní. Vibrácie dieťatko upokoja a pomôžu mu sladko zaspať. Keď sa drobček začne dvíhať na rúčky, závesné lôžko ľahko odstránite a získate bezpečné miesto na hranie.

Súčasťou postieľky je prebaľovací pult, nočné svetielko a hrazda s hračkami. Dokonalú stabilitu postieľky zabezpečuje 5 nožičiek a 2 kolieska (uľahčujú prenášanie postieľky po byte).

Cena: 99,90 EUR (ušetríte 67 EUR )

Vhodné: od narodenia do 3 rokov

Rozmery rozloženej postieľky: 104 x 73 x 91 cm

Rozmery poskladanej postieľky: 23 x 23 x 85 cm

Hmotnosť: 14 kg

 

                                                                     cestovna_postielka_graco (1)

Fusak

Hoci január sa chýli ku koncu, zima ešte nekončí. Krásne, veselé, kvalitné, vodeodolné a predlžovacie fusaky Judos 3000/3000 Raspbery  a Sven 2v1 Dark Grey-Blue Petite&Mars  sú vhodné do kočíka i do autosedačky. Vďaka protišmykovej úprave držia na svojom mieste a šnurovacia kapucňa spoľahlivo ochráni hlávku vášho drobčeka aj v najhoršom počasí.  Veľkosť fusaku ľahko upravíte pripnutím nánožníka. Samozrejmosťou sú reflexné prvky aj otvory pre bezpečnostné pásy.

Malinový fusak Judos 3000/3000 Raspbery: 39 EUR (ušetríte 6 EUR)

Sivomodrý  Sven 2v1 Dark Grey-Blue Petite&Mars: 35 EUR (ušetríte 5 EUR)

Vhodné: od narodenia do 3 rokov

                                                                                     predlzovaci_fusak_pettite_marspredlzovaci_fusak

Rukávnik

Aby bolo počas prechádzky teplo nie len bábätku, ale i vám, je tu rukávnik Gmini Justus 3000/3000. Je zaplatený mäkkým plyšom, vodeodolný a mimoriadne hrejivý. Vaše ruky tak budú v teple a suchu aj počas dlhšej prechádzky.

Cena: 10 EUR (ušetríte 3,30 EUR)      

                                                         rukavnik

Hojdacie kresielko Safari Surprise

Hojdačka  z mäkkej farebnej tkaniny Safari Suprise poskytne drobčekovi vašu blízkosť, pohodlie, upokojenie i zábavu. Jednoducho ju rozložíte a nastavíte vhodnú polohu. Technológia TrueSpeed sníma hmotnosť dieťatka a rýchlosť hojdania prispôsobuje veku bábätka. WhisperQuiet udržiava vaše slniečko pokojné a spokojné. Kresielko je vybavené 5-bodovým bezpečnostným pásom, hrazdou s rozkošnými hračkami a odnímateľnou sedacou časťou, ktorú môžete oprať v práčke.

Cena: 65,99 EUR (ušetríte 10 EUR)

Vhodné: od narodenia do 9 kg

                                                                  kresielko_Safari_suprise

Bábika Baby Born Chlapček

Túži vaše dievčatko po bábätku chlapčekovi? Zapf Creation si poradila i s touto výzvou a pre malé slečny vytvorila Baby Born chlapčeka. Malá maminka ho môže nakŕmiť a podať mu fľaštičku. Kým je chlapček malinký, vymení mu plienku. Keď drobec podrastie, posadí ho na nočník.  Chlapček má tiež cumlík, zajačikový tanierik s lyžičkou, rodný list a nepotrebuje batérie.

Cena: 35,50 EUR (ušetríte 5 EUR)

Vhodné: od 3 rokov

                                                                 baby_born

Kočík Mika Pinky Balls

Moderný kočík pre bábiky v sebe skrýva hlbokú vaničku i športovú časť. Vaša slečna sa tak sama rozhodne, ktorá z dvojkombinácie je pre bábiku najlepšia. Nákup môže uložiť do sieťky na podvozku. Vaničku je možné obrátiť dvomi smermi a súčasťou športového kočíka sú tiež bezpečnostné pásy,  madlo, za ktoré možno vaničku niesť a nánožník.

Cena: 71, 90 EUR (ušetríte 15 EUR)

Vhodné: od 3 do 8 rokov

Výška rukoväte: 46 až 82 cm

Veľkosť bábiky: najviac 52 cm

                                                                 kocik_bayer_chic_pre_babiky

Malí pomocníci

Pletie sa vaše zlatíčko v  kuchyni, keď chystáte obed? Pomáha ocinovi pri oprave auta? Práve pre malých šikovníčkov máme pripravenú kuchynku a pracovnú dielničku.

Autodielňa Bleska McQueena skrýva všetko, čo váš malý mechanik potrebuje. Okrem autíčka, ktoré môže stávať stále znova, je jej súčasťou náradie, čerpacia stanica a otočná pracovná doska.

Cena: 55,50 EUR (ušetríte 9,65 EUR)

Rozmery: 49,5 x 83 x 26 cm

                                                  dielnakuchynka

Variť v kuchynke Miele Kompakt je radosť. Kým na 2 horákoch sa varí ryža a zeleninová polievka a v rúre sa pečie mäso, malá gazdinka umýva riady v drese. Z úložného priestoru (v zadnej strane kuchynky) vyberie taniere a môže servírovať ten najchutnejší obed.

Cena: 38 EUR (ušetríte 7 EUR)

Rozmery: 88,5 x 47 cm

NERF laserové pištole

Máte doma statočného hrdinu, ktorý chce zvíťaziť nad zloduchom? Práve pre neho je ideálna laserová pištoľ vybavená neškodným infračerveným paprskom a 5 laserovými zvukmi. Vďaka presnému zameraniu súpera a dostrelu až 15 m zachráni váš superhrdina svet ľahko a bezpečne. Sada je určená pre 2 hráčov.

Cena: 21,50 EUR (ušetríte: 8 EUR)

                                                      nerf

Školský set ERGO

Školské tašky ERGO majú spevnené popruhy, plastovú spodnú časť a ergonomický tvarovanú chrbtovú časť. Do praktických bočných vreciek ľahko vložíte fľašu i box na desiatu. O bezpečnosť počas zimných večerov sa postarajú reflexné prvky. Rozmery školskej tašky poskytujú dostatok priestoru na všetky pomôcky, bez toho aby bol chrbát dieťaťa zbytočne zaťažený.

Chlapčenská školská taška  s futbalovým motívom, vrecúško na prezuvky či úbor, naplnený peračník, box na desiatu, fľaša: 62 EUR (ušetríte 14 EUR)

Dievčenská fialkovo-oranžová školská taška so srdiečkovým vzorom, vrecúško na prezuvky či úbor, naplnený peračník, guľatý peračník, box na desiatu a fľaša: 54 EUR (ušetríte 16 EUR)

Vhodné pre: žiakov 1. stupňa základnej školy

Hmotnosť: do 1 kg

                                                                       chlapcenska_skolska_taska (1)dievcenska_skolska_taska (1)

Tieto a mnohé ďalšie produkty za akciové ceny na vás čakajú v našom e-shope.