Vianočný darček pre bábätko má stimulovať zmysly a rozvíjať motoriku

Máte doma drobčeka? Hľadáte hru, ktorá stimuluje zmysly a rozvíja motoriku dieťatka? Vybrali sme pre vás tie najkrajšie hračky, ktoré pomôžu zdokonaliť zrakové, sluchové i hmatové schopnosti našich najmenších.

                                            vianoce

1. Fisher Price líška s aktivitami

Je mäkká, je jemná, je rozkošná a veríme, že váš drobec sa do nej zamiluje. Jej výzor však nie je jediné, čo si vaše dieťatko obľúbi. Líštička má pre neho pripravené hneď 4 prekvapenia. Aby ju nebolelo od hladu bruško, v labke má cinkajúci žaluď. Na potulky sa vydáva so svojím kamarátom Slimákom Hrkalkom a zelený lístok, poslúži vášmu pokladu ako hryzátko pri prerezávajúcich sa zúbkoch. Zrkadielko na brušku pomôže dieťatku spoznávať samé seba.

25 cm vysoký chlpáčik je vhodný od narodenia a jeho cena je 17, 63 €.

                                              Fischer_price_liska_s_aktivitami

                                                

2. Lezúci medvedík Vtech

Hitom minulých Vianoc bol rozkošný zvedavý medvedík, ktorého dojčatá zbožňovali. A zbožňujú ho dodnes. Váš drobec v ňom bude mať kamaráta na štvornožkovanie a blúdenie po byte. Stačí ak macka zapnete a položíte na podlahu. Vyberie sa po štyroch objavovať svet a vaše dieťatko sa iste vydá za ním. Ak ich prechádzka unaví, môžu si spolu oddýchnuť vypočuť si 5 pesničiek a viac ako 50 slov a fráz. Stačí ak drobček stlačí mackovi srdiečko na chrbátiku.

Medvedík má výšku 26 cm je vhodný pre drobcov od 9 mesiacov a jeho cena je 31,99 €.

                                           Vtech_lezuci_medvedik

3. Drevené chodítko s kockami Mentari

Šikovníčkovi, ktorý sa pokúša o prvé krôčky, môžete uľahčiť cestu dreveným vozíčkom s kockami. Vďaka nemu získa drobec lepšiu stabilitu a bude sa cítiť na svojej výprave bezpečnejšie. A keď ho chodenie unaví, môže sa zahrať s 29 kockami.

Drevený vozíček je vhodný pre deti od 12 mesiacov a stojí 44 €.

                                               mentari_drevene_choditko_s_kockami

4. Hudobné bubny magic touch hape

Dnes sa väčšina hračiek vyrába z plastov. Drevo má však stále svoje čaro. Dôkazom sú dotykové bubny. Váš malý Beethoven na nich zahrá mix z pripravených melódií, či tóny z vlastnej tvorby, ozvučené kvalitným reproduktorom. Stačí, aby rúčku priložil na zvieracieho kamaráta.  Tlačidlá sú na hračke umiestnené hlavne pre rodičov. Ľahko vďaka ním dokážete nastaviť hlasitosť a prepínať medzi dvoma režimami.

Drevené bubny vyrobené s ohľadom na kvalitu, bezpečnosť a ekologický prístup k životu sú vhodné pre hudobníkov od 6 mesiacov a stoja 32,99 €.

                                              bubny_magic_touch_hape_1

                                                        

5. Prasiatková pokladnička Fisher Price

Síce je vaše dieťatko ešte na základy finančnej gramotnosti malinké, no pokladnička prasiatko sa mu určite zapáči. Okrem toho, že je naplnená množstvom edukačných funkcií, ľahko ju váš drobec naplní tiež veselými peniažkami rôznych farieb.

Prasiatko, ktoré vydáva viac ako 30 hudobných zvukov, pesničiek a fráz je vhodné pre deti od 6 mesiacov a stojí 29,50 €.

                                             Fisher_price_prasiatko_pokladnicka

6. Neposlušná loptička Vtech

Rozpráva, svieti, je pestrofarebná a dokonca sa sama hýbe. To všetko dokáže neposlušná  lopta. No zvládne toho ešte viac. Naučí vášho miláčika názvy zvieratiek, tvarov i čísla.  Spieva a vydáva vtipné zvuky i zvuky zvierat.

Vás určite poteší, že hračka je veľmi odolná voči rozbitiu. Keď sa s ňou drobec dohrá, sama sa vypne a jej hlasitosť možno jednoducho nastaviť. Loptička so stuhami je vhodná pre drobcov od 6 mesiacov a stojí 24,99 €.

                                            Vtech Neposlušná lopta

7. Volant do auta BAYO

Cestujete často autom? Láka vášho drobca volant? Ak ste odpovedali 2-krát áno, máme pre vás riešenie. Detský volant. Počas šoférovania sa váš malý jazdec naučí spoznávať tvary, farby, zvuky, zlepší si manuálne zručnosti. Vďaka klaksónu, ukazovateľom odbočovania, páke riadenia a štartovaciemu tlačidlu sa bude cítiť rovnako šikovný ako ocko či maminka.

                             
Bayo_volant_do_auta

Nenašli ste, čo ste hľadali? Inšpirovať sa môžete v našich starších článkoch:

6 tipov na vianočné darčeky pre chlapca + bonus: List Ježiškovi

Vianočný darček pre dievčatko: 10 tipov, ktoré nesklamú

Vianočné darčeky pre bábätko. Poradíme vám ako vybrať ten najkrajší

alebo priamo v našom e-shope.